FRANCHISE

De foodsector kent een kleine kans van slagen voor een geheel zelfstandig startend ondernemer.

Cijfers maken duidelijk dat rond 70% van de starters in de horeca de eerste 3 jaar niet overleeft. Als belangrijkste oorzaken van vaginosisbacteriana.org falende starters in food kunnen we noemen: het gebrek aan een gedegen kennis en vooronderzoek van de (plaatselijke) markt, het gebrek aan bedrijfseconomische kennis en onderschatting van de opstartproblemen en aanloopkosten.
Logisch dat veel startende ondernemers ervoor kiezen om binnen een franchiseformule te werken.
SET helpt een starter met een bewezen formuleconcept én biedt hem ondersteuning op vele vlakken. SET is verzorgt u van top tot teen.
 
De markt voor SET groeit! Meer dan alleen sushi!
 
Natuurlijk staat SET Genki Tei vooral bekend om de heerlijke Japanese food in Den Haag:
SET staat voor verrukkelijk eten en een professionele aanpak: een kwaliteitsformule die zich al sinds 2001 bewijst. Na de eerste vestiging in Den Haag is SET Genki Tei begin 2011 al uitgegroeid tot een organisatie met SET Restaurant 120 zitplaatsen, SET café, SET Noodle&Hotpot in Rotterdam en SET for wish in Arnhem.  SET bestaat uit een team met vele kwaliteiten en heeft een eigen fotograaf en een eigen professionele designer. Hierdoor cipf-es.org zijn wij bekwaam de beste kanten van onze producten in de korte tijd aan onze klanten voor te stellen. Natuurlijk kunt u de menukaart heel makkelijk naar eigen wens aanpassen. Interieur-design behoort ook tot de taken van ons team. Voorbeelden is onze eigen SET restaurant met haar sfeervolle authentieke Japanse stijl of onze SET café in de  wereld bekende hello kitty stijl. Zowel de SET Restaurant als SET Café hebben hele goede recensies gekregen van de Chinese kranten en buitenlandse tijdschriften.
 
Waarom kiezen voor SET?
 
    Bestaat als sinds 2001
    Restaurant in Den haag, Rotterdam en Arnhem inmiddels 50-120 zitplaats, een café, eigen fotograaf, professionele design voor reclame, menukaart en website
 
    Een aantrekkelijke kwalitatief foodformule: Suikerarme Cheesecake, Ramen, Sushi, Japanese hotpot, fastfood
    Gemiddelde beoordeling van 8,5 sterren
    website gemiddeld 4000 tot 6000 bezoekers per maand
 
   
 
 
 
Ondernemers gezocht!
 
Zelfstandige ondernemers kunnen profiteren van de bewezen formule van SET. Dat heeft véél voordelen!
 
    Organisatorische ondersteuning;
    Lage prijzen door gezamenlijke inkoop;
    Zeer scherpe design tarief  voor  website, folder, poster, menukaart, Interieur enz.
    Centraal ontwikkelde marketing;
    Volledige opleiding;
    Strikte kwaliteitsnormen;
    Naamsbekendheid.
    Uniek food concept
 
 
Scherpe inkoop
 
Door de gezamenlijke inkoop kan SET zeer lage prijzen bedingen. Alle ingrediënten voor de perfecte maaltijd kunnen makkelijk geleverd worden of zelf opgehaald worden.
 
Organisatorische ondersteuning
 
Bij SET run je als ondernemer je eigen bedrijf, en word je ondersteund door de moederorganisatie. Zo ontwikkelt SET uiterst succesvolle marketingacties  d.m.v. bijvoorbeeld  een gezamenlijk website, facebook, reclame in krant, etc. zodat ook uw naamsbekendheid vergroot wordt. Je steekt je tijd, geld en energie dus echt in je eigen zaak en je hoeft je niet druk te maken om de  inkoop, reclame, recepten, etc. Je wordt gecoacht op bedrijfsmatig gebied. Ook ontmoet je de andere franchisenemers vier keer per jaar tijdens een inspirerende bijeenkomst waar we zaken als assortiment, verkoop en marketing bespreken. Je wordt dus nauw bij de besluitvorming betrokken!
 

setgenkitei@gmail.com

Chinees vertalen